Danaiden D4 – Lynx D2

gelukkig nog vijf kanjers over voor deze wedstrijd,zij waren ook de enige beschikbare spelers ,dat was de spanning vooraf verder was bekend dat de Danaiden heel makkelijk kunnen scoren en er was ook geen bal beschikbaar voor ons om in te schieten deze waren achter slot en grendel en niemand had een sleutel.kortom allemaal spanningen vooraf en het werd er niet beter op toen we binnen drie seconden al 1-0 achter stonden. De spanning zat vooral bij de coach want wij lieten ons niet gek maken en langzaam maar zeker kwamen we op een 1-2 voorsprong door twee hele mooie schoten van Julia die vooraf regelmatig aangaf ook in de D2 te willen spelen en hiermee dus even haar visitekaartje aangaf. ondanks dat we daarna uitliepen naar 1-5 was de spanning er nog niet af want de Danaiden lieten heel goed spel zien en waren ook echt goed op elkaar ingesteld en dat bleek want bij rust was de stand 4-6.Het bleef nog best lang gelijk op te gaan alleen waren wij net wat gelukkiger in de afwerking en stond het na het derde kwart 4-8. De wedstrijd verliep ook erg goed door de scheidsrechter hij was heel streng en stond overal bovenop het was dan ook wel gelijk heel duidelijk dat je geen verkeerde dingen moest doen veel strafworpen werden er gegeven aan beide kanten het enige minpuntje was eigenlijk dat er geen enkele werd benut hier moet dus wel even op getraind worden.Het laatste kwart raakte we helemaal los en was de strijd gestreden hierbij heeft Leticia laten zien dat je haar niet moet afschrijven heeft het erg moeilijk gehad in de wedstrijd maar gooide er aan het eind toch nog twee in. Deze wedstrijd was echt een teamprestatie en mentale strijd en ben dan ook heel trots op deze kinderen.

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: