VEO – Lynx E1

Vandaag speelde jullie de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en ik mocht hem bij afwezigheid van Marcel coachen! Het begin van de wedstrijd ging het gelijk al heel erg gelijk op en het duurde dan ook heel lang voordat er een doelpunt viel, helaas aan de kant van Veo en ook de tweede periode viel er maar 1 doelpunt ook aan de kant van Veo. In de rust stonden we dus 2-0 achter, in de derde periode werd t nog spannender toen het 3-0 werd voor Veo en toen vielen bij ons ook eindelijk de verdiende doelpunten en wel 2 stuks achter elkaar! Jullie bleven mooie aanvallen neerzetten en hoewel we de vorige wedstrijd nog alle ballen kwijtraakte kwamen ze nu goed aan. Er werd mooi overgespeeld en heel hard gerend om vrij te lopen. Door goed afvangen en onderscheppen kregen we veel balbezit maar helaas wilde de ballen er bij ons niet ingaan en bij veo nog wel 1 x. De laatste periode kregen we een beetje hulp van VEO, want ze maakte een eigen doelpunt en scoorde er ook nog een in hun eigen mandje. De eindstand was 5-3 voor VEO. Het was een hele leuke wedstrijd om te zien, wat hebben jullie hard geknokt, super goed samengespeeld allemaal!

Tot maandag! Groetjes Karin

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: