Categorieën
Uncategorized

KVS E4 – Lynx E1

Vandaag mochten we lekker vroeg op pad, we speelde al om 9 uur in Scheveningen tegen KVS. De wedstrijd ging heel lang gelijk op, beide teams deden goed hun best.

De eerste 10 minuten maakte Jasper het verlossende eerste doelpunt voor Lynx. De tweede periode werd er door beide teams niet gescoord en dus stond het bij rust nog 0-1. de derde periode werd de wedstrijd nog spannender doordat KVS een mooi doelpunt wist te maken in een gaatje van onze verdediging.
Doordat de meeste van ons toch wel een kop groter zijn dan de kinderen van de tegenstanders konden we veel de bal onderscheppen in de wedstrijd, wat tot een heleboel mooie aanvallen en kansen leidde. Gelukkig wist Amber er een strafworp mooi in te leggen waardoor we met nog 10 minuten op de klok 1-2 voor stonden.
De laatste 10 minuten gingen jullie nog even vol gas en door mooi teamwork kon Amber nog 2x scoren.
Jullie hebben een goede wedstrijd gespeeld en je goed ingezet!
Tot maandag op de training,
Marcel en Karin