Kangoeroes vieren verjaardag

Vandaag was het een training met wat minder ballen dan gebruikelijk, want Patrick was de ballen vergeten. Gelukkig hadden veel papa’s en mama’s het berichtje over de ballen gelezen, waardoor we toch nog een beetje met de ballen konden trainen.

Omdat niet zeker was hoeveel ballen er zouden zijn hebben we de korfbalpalen maar niet klaar gezet. Wat we wel gingen doen was een heel lang en leuk parcours, uitgezet door de hele gymzaal. We konden in dit parcours weer heel veel klimmen en klauteren, maar natuurlijk ook oefenen met springen, kruipen en zwaaien.

We sloten de Kangoeroe Klup af met een traktatie van Lex, want hij was vandaag jarig en hij is 4 jaar geworden. Dank je wel voor de (gezonde) traktatie Lex!

Volgende week trainen we weer op zaterdag om 9:30 uur en we zijn benieuwd welke spellen er dan weer voor ons klaarstaan.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: