Kangoeroe’s swingen door de training

Vandaag hadden we een lekker energieke training. We begonnen met een dansje, daarna natuurlijk het verhaaltje van Jaapie Aapie en we gingen lekker spelen. We begonnen met de kranten van het wandrek te gooien met pittenzakjes. Daarna gingen we door naar het koprollen en ontwijken. Natuurlijk werd er ook nog even gekorfbald en mochten de kinderen nog balanceren en zwaaien.

Aan het einde van de training vierden we de verjaardag van zowel Rijk als Camiel en kregen we nog een kleine traktatie. Terwijl de ouders de spullen opruimden speelden de kinderen nog een spelletje tikkertje en werd het langzaam weer tijd om naar huis te gaan.

Gelukkig is er volgende week weer een nieuwe training in de gymzaal van de PCA en zien we elkaar dan weer! Tot volgende week!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: