Categorieën
Uncategorized

Fluks D1-Lynx D2

Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden ,ondanks dat we de thuiswedstrijd hadden gewonnen. vooraf bedacht hoe dit varkentje te wassen en hoe wij die sterke heer aan hun kant zouden kunnen bestrijden.Aan Alisha de zware taak die heer te stoppen maar de dames wisten wij van dat die ook makkelijk weten te scoren dus wakker blijven en bij balverlies gelijk omschakelen naar de verdediging.
Bij aanvang van de wedstrijd was al te zien dat we als coaches het juist hadden ingeschat en iedereen deed ontzettend zijn best maar fluks was op de meeste vlakken net iets sneller en konden niet voorkomen dat ze heel langzaam hun voorsprong wisten op te bouwen.Ook wij hadden kansen maar de ballen wilde er bij ons niet in. Door onze mentale kracht wisten we het fluks toch nog lastig te maken door te blijven knokken, hierdoor kwamen de kansen en wisten ook wij de korf te vinden. De achterstand was al aardig opgelopen maar de wedstrijd konden we nog wel eindigen door het vierde kwart te winnen en hier gingen we ook voor en we waren zeker goed op weg, helaas werd het toch een gelijkspelletje. Wat heel goed is geweest van de D2 is het niet opgeven en groeien in de wedstrijd het samenspel verbeterde naarmate de wedstrijd vorderde en iedereen was ook aardig uitgeteld. Het is geen schande om te verliezen van een goede tegenstander en ik ben heel erg trots op hoe jullie deze wedstrijd hebben gespeeld. Jullie zijn Toppers.
Arjen