Categorieën
Uncategorized

Dubbel Zes E2 – Lynx E1

Vandaag speelde we pas in de middag een wedstrijd tegen dubbel 6. We startte een beetje voorzichtig met de wedstrijd een beetje aftastend, maar gelukkig viel daar het eerste mooie doelpunt door Florine!

De tweede periode werden er mooie aanvallen neergezet en werden er 3 doelpunten gemaakt! En stond het 0-4! De derde periode wist ook onze tegenstander twee mooie doelpunten te maken, gelukkig vielen er bij ons er nog 4! in. Op dat moment had bijna iedereen al een of meerdere mooie doelpunten gemaakt.
In de laatste periode maakte ook jennifer nog een mooie doorloop die raak ging en toen had echt iedereen gescoord. De doelpunten makers waren pip onze aanvoerder deze week met 4! Doeplunten op zijn naam, waarvan twee hele mooie doorlopen die natuurlijk heel mooi zijn aangegeven door goed teamwork!
Leticia die gelukkig bij ons kon invallen deze week maakte er 2 en ook bij Florine draaide er twee door het mandje! Amber was helaas geblesseerd, maar speelde desondanks een goede wedstrijd, waarbij ze veel de paalpositie kon pakken en vanuit daar ook nog eens een mooi doelpunt wist te maken. En ook gaf ze de bal mooi aan voor de doorloop van Jennifer in de laatste minuut!
Top gespeeld en leuk om te zien dat we op de training hard hebben geoefend op de doorloop ballen en deze tot uitvoer werden gebracht! We wonnen deze wedstrijd met 2-10!
Groetjes Marcel en Karin