Categorieën
Uncategorized

Uitnodiging Vrijwilligersfeest Leidschenveen Ypenburg

Beste vrijwilliger,

In Leidschenveen-Ypenburg zijn veel bewoners actief als vrijwilliger. Vrijwilligers zijn er in alle soorten en maten, buurtbewoners die een straatfeest organiseren, actief zijn binnen een bewonersorganisatie of een buurtpreventieteam, voor de lokale sportvereniging, voor de bibliotheek, noem maar op! Daar zijn wij ontzettend trots op. Zonder uw inzet zou dit stadsdeel niet dat fijne stadsdeel zijn waar wij allemaal in wonen en werken.

Vrijwilligersfeest

Vrijdag 8 december 2017
van 17.30 uur tot 22.00 uur

Na vier jaar hard werken in deze collegeperiode willen de wethouders en de stadsdeeldirecteur de vrijwilligers in Leidschenveen-Ypenburg bedanken voor hun inzet. Daarom nodigen wij u uit voor het Vrijwilligersfeest in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg op vrijdag 8 december in het ADO stadion. Tijdens het feest geniet u van een gezellige avond met lekkere hapjes, drankjes en amusement.

Programma
Van 17.30 tot 22.00 uur bent u van harte welkom in het ADO stadion aan het Haags Kwartier 55. U kunt tijdens het feest genieten van muzikale live optredens. Ook zijn op het feest voldoende zitplaatsen voor als u wat minder goed ter been bent.

Aanmelden
Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijpraten met andere vrijwilligers, horen van elkaars ervaringen en tegelijkertijd genieten van goede muziek en entertainment? Ga dan naar deze site voor een toegangskaart. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wij willen u vragen om deze uitnodiging onder al uw vrijwilligers te verspreiden en hopen met u vele vrijwilligers op 8 december op het feest te zien! Heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar leidschenveen-ypenburg@denhaag.nl.

Wethouder Karsten Kleijn
Wethouder Tom de Bruijn
Stadsdeeldirecteur Leidschenveen-Ypenburg Anita Vos-Tijdhof