Succesvolle Pietengym in PCA (foto+video)

Dit weekend was het tijd voor het grote feest. De Pietengym bij de Kangoeroe Klup van Lynx Korfbal in de gymzaal van de PCA. Veel kinderen hadden een vriendje of een vriendinnetje meegenomen en er waren ook een paar nieuwe kinderen om mee te trainen.

We begonnen met twee spellen, de groep werd in tweeën gesplitst en de kinderen konden om de beurt op de bobbelbaan of op het klimrek.

Daarna gingen we kort bij elkaar zitten en kregen de kinderen een uitleg van alle spellen die klaar stonden en mochten de kinderen zelf een spel uitzoeken om te gaan spelen.

Eenmaal wat meer in de training gingen we een paar gezamenlijke spellen spelen. Zo speelden we het lijnentelspel:

En we gingen spelen met het winddoek:

Hierna mochten de kinderen hun eigen letter “precisie strooien” en daarna een kruitnoot opeten (en de rest aan hun mama of papa geven).

Als afsluiter mochten de kinderen nog even vrij spelen en natuurlijk opruimen. Als laatste kregen alle kinderen ook nog hun Pietendiploma en een zakje pepernoten en snoep van Jamin Nootdorp.

We hopen de nieuwe kinderen volgende week weer terug te zijn voor een nieuwe Kangoeroe Klup training, tot volgende week allemaal!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: