Open dag Rotterdamsebaan

De Rotterdamse baan gaat direct naast ons veld de grond in en Zaterdag 13 januari opent het project Rotterdamsebaan de poorten van de werkterreinen in de Binckhorst en de Vlietzone. Iedereen is tussen 12.30 en 16.30 uur welkom om de werkzaamheden van dichtbij te bekijken.

De Rotterdamsebaan is één van de grootste infrastructurele projecten in Nederland van dit moment met een boortunnel. Vlak voordat gestart wordt met het boren van de tunnel, kunnen de werkzaamheden van dichtbij bekeken worden. Dit is de kans om een kijkje te nemen op de bouwplaatsen van het project en om de tunnelboormachine te zien. Direct na het weekend van de open dag begint de tunnelboormachine aan haar ondergrondse reis.

Lees meer informatie en bekijk ons informatiefilmpje.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: