Lynx F1 – ALO F2

Vandaag speelde de F1 we weer een wedstrijd op eigen veld. Omdat patrick bij de spelletjesochtend van de kangoeroe’s  moest zijn , hadden we vandaag 2 nieuwe trainers  Driss en Hans . Bedankt voor het coachen .

We startte de wedstrijd met heel veel erg sterk , maar alo wist meerdere keren de korf te raken en in de eerste 10 minuten stonden 0-4 achter . Waardoor we  Pip als super speler erbij kregen .

Maar Al gauw wisten we tegenstanders in de gaten te houden en zo wist Matthew een mooi punt te scoren .Maar alo gaf het niet zo maar op een wist de korf ook een aantal keer te vinden .Ook pip maakte een mooie doelpunt  en zo stond het bij rust 2-9.

Na wat energie opgebouwd e hebben gingen we de derde helft beginnen .

Dit keer kwam Florine ons ondersteunen .  Ali en Stein lette heel goed en maakte het de tegenstander heel erg moeilijk om te scoren . En zo konden wist ook Florine de korf te vinden . Ook kyan  was zijn tegenstander te verassen met een aantal doelpunten voor de kleine pauze . Maar  Alo maakte een paar mooie doelpunten en zo stond er een score van 5-15.

In de laatste helft kregen we hulp van Jasper  en wist net zo als kyan weer een aantal keren te scoren  . Eindstand werd uiteindelijk 10-15 en strafworpen 5-5 .

Het was een leuke wedstrijd om te zien en iedere keer gaan jullie een stapje vooruit .  Ik ben trots op jullie en ik denk Patrick ook wel 😉

Maandag geeft Arjen training .

Ik wens jullie fijne feestdagen en tot 6 januari . Dan spelen we een uitwedstrijd tegen Pernix

Groetjes christy