Categorieën
Uncategorized

Lynx D1 – Meervogels D2

We wisten vooraf dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, sommige spelers niet opgesteld omdat ze later in de D2 mogen spelen en ondanks een zieke nog ruim voldoende kanjers over voor de wedstrijd,en toch hadden we een goede start. De eerste periode gingen de partijen nog gelijk op kwamen zelfs op voorsprong door een mooie doorloop, een snelle speelster in hun aanval zorgde voor de meeste moeite en zij zorgde er dan ook voor dat we snel achter stonden.nog heel even wisten we gelijk te maken maar daarna ging meervogels ervandoor.

Het verschil zat hem deze keer in het afmaken ,daar was meervogels erg goed in, en de ervaring zo waren ze op alle fronten net even wat beter.maar niet getreurd wij weten nu waar we op moeten trainen hoe je het beste moet verdedigen als je een snelle tegenstander hebt en het spel breder houden in de aanval.

Van tegenstanders hoor ik dat wij wel steeds goed op de bal zitten laten niet zomaar alles lopen ,dat is heel positief en vooral blijven doen dan maken wij het de tegenstanders tenminste altijd moeilijk en hebben ze echt niet zomaar gewonnen

Arjen