kersttraining bij TOP/Solarcompleet

Hoewel de Sint het land nog niet uit is, zijn we bij TOP/Solarcompleet al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse kersttraining van de kangoeroes. Daar willen jullie kangoeroes natuurlijk bij zijn!

Mede namens de districtswerkgroep kangoeroes Noord-West
sturen we jullie daarom deze uitnodiging. Op zaterdag 16 december 2017 van 10.00 – 11.30 uur zijn alle kangoeroes uit de regio weer welkom voor een leuke spelochtend in het kerstthema. Zal het onze
kangoeroes lukken om met een arrenslee pakjes te vervoeren?

Kunnen zij de kerstman alvast helpen en de ballen in de kerstboom hangen? En wie is er het snelst met de kerstmannenrace? We gaan het allemaal zien op 16 december, natuurlijk onder toeziend oog van onze mascotte Ice.

De kersttraining, die bedoeld is voor kangoeroes van 4, 5 en 6 jaar oud, wordt gehouden in sporthal de Korf. Dit is de sporthal op het terrein van TOP/Solarcompleet (Sportdreef 8 in Sassenheim). Vanaf 09.45 uur kunnen jullie binnen druppelen zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen met onze gezamenlijke kerstwarming-up! De
spelletjes starten om 10.15 uur en zullen tot 11.30 uur duren. Na afloop drinken we met alle kangoeroes in de kantine boven een bekertje limonade, krijgen ze iets lekkers en natuurlijk geven we ze nog een klein presentje mee als aandenken.

Hopelijk tot 16 december, wij hebben er zin in!

Sportieve groeten,
namens TOP/Solarcompleet en de kangoeroebegeleiders,
Samantha Hoogervorst en Johanna van Drongelen


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “kersttraining bij TOP/Solarcompleet”

  1. […] week hebben we een gezellige kersttraining bij TOP in Sassenheim. Kijken jullie zelf even wie er met wie mee kan […]

%d bloggers liken dit: