Categorieën
Uncategorized

Die Haghe F2 – Lynx F1

Vandaag mochten we een uitwedstrijd spelen in de spiksplinternieuwe sporthal van de sportcampus in het Zuiderpark. We speelden deze wedstrijd tegen Die Haghe F2, maar we gaan deze sporthal nog vaker tegen komen. 

Lynx begon de wedstrijd erg goed en de kinderen waren fanatiek aan het korfballen. We kwamen even achter te staan, maar er werd gewoon door gekorfbald. Hierdoor kwamen we langzaam op een voorsprong.

Dit kwam doordat we allemaal netjes deden wat we moesten doen. We waren heel goed op onze tegenstander aan het letten in de verdediging en als we aan het aanvallen waren deden we dat met zijn allen.

In de tweede helft werden we een beetje moe en kreeg Die Haghe weer meer kansen. Daar maakten ze handig gebruik van, maar we bleven wel heel erg ons best doen. Helaas kregen we de bal er niet meer in, maar iedereen heeft op de korf kunnen mikken.

Volgende week weer een thuiswedstrijd in Leidschenveen. Dan spelen we tegen ALO F2. Veel succes!

PS. Jullie kregen allemaal nog een compliment van de coach van Die Haghe, omdat jullie zo aardig waren voor jullie tegenstanders, ze hielpen als ze gevallen waren etc.