Categorieën
Uncategorized

sporting trigon D2 – Lynx D2

In alle vroegte met zes man sterk begonnen we de wedstrijd,6 spelers omdat spontaan zich extra mensen aanboden om in de D2 te spelen,zo gezellig is het bij de D2.
Aan het begin van de wedstrijd was er weinig spanning eigenlijk omdat wij het beste van het spel hadden en de winst kon ons al niet ontgaan ,zo voelde het tenminste. Echter vielen er geen doelpunten alsof ze niet wilde vallen.

Pas aan het einde van de eerste helft kwam het opgang alleen Sporting Trigon had meer geluk en kwamen we uiteindelijk 3 – 1 achter dit geheel tegen de verhouding in want wij hadden echt het beste van het spel samenwerking was goed verzorgt en we zaten er flink bovenop zo werd het toch spannend. Na rust gewoon doorgaan met het spel van voor de rust dan moest het toch goedkomen?

Dit gebeurde ook en gelukkig vonden we de bovenkant van het korfje deze keer wel en snel kwamen we gelijk. Het stokte nog een beetje om uit te lopen ,sporting gaf het ook niet te snel op,maar door met veel zelfvertrouwen te spelen en dit tot het einde vol te houden hebben we de overwinning binnen gesleept als team.