Categorieën
Uncategorized

Refleks E3 – Lynx E1

Vandaag speelden we onze eerste zaalwedstrijd uit tegen Refleks in de Schilp. We mochten al vroeg aan de slag en moesten vandaag zonder reserves spelen dus iedereen een hele wedstrijd.

Na het fluitsignaal gingen we vliegend van start en scoorde Amber 4 doelpunten op een rij! Wat was je lekker op schot vandaag! Jullie speelden goed samen en iedereen kreeg genoeg kansen om te scoren, zo gingen er bij Jasper 3 schoten achterelkaar raak.

Jullie waren ook lekker aan het verdedigen en ook al was het voor Florine soms nog even zoeken waar haar tegenstander was gebleven (ook best verwarrend als je gelijk als jongen wordt ingezet) kon jasper het mooi dichthouden met een beetje ren en vliegwerk, want de tegenstanders lieten hun koppie niet hangen en speelde ook lekker hun spel.

Na de doelpunten regen van amber en jasper zou het ook wel leuk zijn als ook jennifer en florine nog een puntje konden maken, zo speelde het team goed samen en maakte zowel Jennifer als Florine nog ieder 2 doelpunten en vloog er voor amber ook nog een in! Zo stond de teller op 12 doelpunten! Goed gedaan, wat een vliegende start van het zaalseizoen.

Tot maandag op de training!