Categorieën
Uncategorized

Ontwikkeling vrijwilligersbeleid

Lynx is volop in ontwikkeling en zit in de beginjaren van zijn bestaan. Dit betekend dat we in het begin vooral bezig waren met de basis van ons nomadische bestaan. Nu Lynx gesetteld is op Sportpark Boswijk en in Sporthal Leidschenveen kunnen we verder gaan in onze ontwikkeling.

Dit betekend dat we ook moeten nadenken over hoe wij omgaan met onze vrijwilligers en hoe wij hen begeleiden. Als basis hiervoor heb ik een document “vrijwilligersbeleid” geschreven, dat nu nog in de kinderschoenen staat, maar al wel veel informatie bevat.

Ik zou willen vragen of u het document zou willen doorlezen en aan mij door zou willen geven of u nog informatie mist, of u misschien een kop kunt verbeteren of een spelfout ziet.

https://docs.google.com/a/lynx-korfbal.nl/document/d/15FzAu83JLquArrCbxaIY-Hlh_C-xn4zIWuf4a3wpYDo/edit?usp=sharing

Alvast hartelijk dank,

Patrick