Categorieën
Uncategorized

Lynx E1 – Excelsior E7

Vandaag speelden we een thuiswedstrijd tegen Excelsior. We begonnen de eerste paar seconden meteen met een doelpunt, dat was een lekkere opening!  We speelden deze wedstrijd veel lange ballen, waaruit we veel kansen kregen en letten er ook goed op eerst even rust te nemen voor de bal omhoog ging. 

Omdat de f-jes niet genoeg reserves had, stond de helft van het team gelijk als invaller bij de f mee te spelen op het moment dat ze bij de e reserve stonden waardoor bijna iedereen toch nog een hele wedstrijd heeft gespeeld. De laatste 10 minuten waren jullie dan ook een beetje uit de concentratie en dachten jullie de winst is toch al binnen met 10-4 op de teller. Een hele mooie uitslag voor jullie, goed samen gespeeld en mooie kansen gecreëerd.
Tot morgen op de training!