Kangoeroes gymmen er op los

Het begint al lekker druk te worden bij de Kangoeroe Klup, maar gelukkig hebben we nog wel een paar plekjes over. Met negen enthousiaste sportertjes gingen we vandaag dan ook aan de slag en allemaal hebben ze briefjes meegekregen om uit te delen aan hun vriendjes.

We begonnen met een kring en we stelden onszelf voor. Daarna telden we hoeveel kinderen er in de kring zaten. Er waren wel negen kinderen! Goed geteld hoor!

Daarna deelden we de groep in tweeën. De ene groep begon bij de papa van Max en de andere groep begon bij Patrick.

Zo hebben we heel veel leuke spelletjes kunnen doen. We zwaaiden met de ringen over de rivier, we maakten doelpunten in de korf, we maakten een koprol, liepen over de evenwichtsbalk, kropen tussen de slangen door en nog veel meer!

Dank je wel voor het helpen papa van Max!

Volgende week om 9:30 uur hebben we weer een leuke training, tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: