Categorieën
Uncategorized

F1 speelt mooie eerste wedstrijd

Lynx F1 mocht zaterdag een mooie eerste wedstrijd spelen. De tegenstander was Dubbel Zes F1 uit Den Haag.  We wisten eigenlijk nog niets van Dubbel Zes, dus de opdracht van deze wedstrijd was simpel: Lekker korfballen, leren hoe alles werkt en natuurlijk proberen om een paar doelpunten te maken.

Met Ali als nieuwe korfballer, Matthew, Stein en Johan gingen we van start deze wedstrijd. Ali moest even wennen aan het begin van de wedstrijd, maar tegen het einde van de periode had hij het spelletje al redelijk goed door. Tegen het einde van de wedstrijd deed hij zelfs erg goed mee, alsof hij al een jaar aan het korfballen was! Bij de strafworpen scoorde Ali ook nog 2 mooie doelpunten.

Ook Matthew had het op zijn heupen met meerdere doelpunten op zijn naam, twee daarvan in de wedstrijd. Ook speelde Matthew goed samen met de andere kinderen, waardoor ook Stein, Johan en Ali de kans kregen om op de korf te mikken tijdens de wedstrijd.

Stein deed deze wedstrijd lekker mee, kreeg meerdere keren de bal en kon hem ook overspelen naar zijn teamgenoten. Stein stond deze wedstrijd vaker bij zijn tegenstander, waardoor we goed konden verdedigen en ook deed Stein regelmatig mee met de aanval, waardoor we zelfs een doelpunt konden scoren!

Johan was een beetje moe vandaag, maar bleef desondanks hard door korfballen en probeerde toch goed bij zijn tegenstander te blijven. Ook bij het aanvallen bleef Johan gewoon meedoen. Toch best lastig als je je niet goed kunt concentreren. Super hoor Johan!

Omdat we drie doelpunten achter stonden mochten we de superspeler gebruiken. Deze wedstrijd mochten Jasper, Pip en Florine uit de E1 ons helpen. Dank je wel voor het invallen!

Alles bij elkaar hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld. De uitslag was 6-12 en de uitslag van de strafworpen was 4-2. Volgende week spelen we geen wedstrijd, maar 2 december hebben we weer een wedstrijd. Dan spelen we tegen Achilles F2.