De Kangoeroes gaan door

Vandaag waren er 6 kinderen aanwezig bij de Kangoeroeklup. Meester Patrick had weer een parcours uitgezet. Patrick opende de Kangoeroeclub en las een bladzijde voor uit het schrift van Jaapie Apie. Daarna deed Carlos voor wat de moest doen bij welk toestel. De Kangoeroes hadden er zin in. Ook kwam Sinterlex nog even langs. Het was Lex verkleedt als Sinterklaas natuurlijk.

Toen moest meester Patrick weg om wedstrijden te fluiten en nam juf Pernell het over.

Onze kangoeroe Scoro kan trots zijn op onze jonge korfballers. Er werd goed gescoord. Vele ballen werden in de korf gegooid.Spurt kon de kangoeroes bijna niet bijhouden, want de rondjes langs de toestellen werden met hoge snelheid afgelegd. Jumper zag hoe de kangoeroes hun best deden op de springplank. Het viel Funny op dat er vandaag geen meisjes waren. Dat was zo.

Na een halfuurtje hadden de Kangoeroes even een kleine pauze nodig. Juf Pernell las daarom het verhaal van Jaapie Apie uit. Jaapie Apie is deze week met Thijs mee naar huis gegaan.

Toen was het tijd voor een spelletje Schipper mag ik overvaren. Er werd gekropen, gerend, gelopen, getijgerd, gehuppeld, gehinkeld. De laatste 10 minuten mochten de kangoeroes zelf hun favoriete toestel uitkiezen om op te spelen. Iedereen heeft geholpen met opruimen.

Moe maar voldaan gingen ze haar huis. Het was weer een leuke Kangoeroeklup.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=R1pWEV5Xw_0″ theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: