Atlantis D2 – Lynx D2

De eerste wedstrijd als D2 afgestaan door de D1 om het werk op te knappen in het verre Mijdrecht.Opvallend was de samenstelling ze hadden nog niet veel samengespeeld,maar staan niet bekend als afmakers wel als echte teamspelers. Onze debutant zou makkelijk mee kunnen draaien,genoeg coaching van haar teamgenoten.

Het was echt een super spannende wedstrijd en de partijen gingen goed gelijk op een goed genomen afstandschot zorgde voor de eerste voorsprong dit gaf een beetje lucht maar niet te lang want Atlantis kwam snel weer gelijk,als zij de bal hadden waren ze best gevaarlijk dit was voor ons dus zaak dat we de bal in ons bezit hielden dit ging goed en door een tweede afstandschot gingen we rusten met een voorsprong van 2-1.

In de tweede helft was er even een concentratieverlies en dan wordt het onnodig weer gelijk dat maakte de wedstrijd toch weer erg spannend het duurde dan ookeven voor er weer gescoord werd omdat ook de kansen uitbleven dit door goed verdedigen van Atlantis en van ons.

Door een kleine kans onder de korf wisten we toch op voorsprong te komen en vanaf die tijd was de tegenstander gebroken we liepen snel uit naar 2-5 onder andere gelijk het eerste puntje gescoord door Leticia,en dat doen er niet veel tijdens hun debuut.Het laatste kwart werd er nog twee keer gescoord door ons en door hun waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 3 – 6.

Vooraf dacht ik we hebben niet echt afmakers maar wel goede teamspelers,mede hierdoor is de score verdeeld,het samenspel was goed verzorgt en de D2 hebben mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt echt heel trots op jullie.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: