Categorieën
Uncategorized

Lynx F1 – Achilles F1

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Achilles F1 op het programma. Achilles is eigenlijk al kampioen en heeft van alle andere tegenstanders gewonnen. Het zou dus al een mooie wedstrijd zijn als we een paar doelpuntjes zouden kunnen maken en onze tegenstander een beetje bij zouden kunnen benen.

De kinderen van Lynx F1 deden ons echter verbazen door veel doelpunten te maken en ze konden hun tegenstanders aardig bijbenen.

Toch was Achilles veel beter dan Lynx, maar met superspeler Jasper konden we de uitslag op 3 doelpunten beperken. Toch wel knap dat we, ondanks een hele goede tegenstander, toch nog 12 doelpunten hebben kunnen maken.

Goed gespeeld allemaal en Jasper bedankt voor het invallen!

Maandag is er geen training voor Lynx F1 i.v.m. de vakantie, maar kinderen die het aandurven zijn welkom om met Lynx E1 mee te trainen.