Categorieën
Uncategorized

Lynx E1 – Avanti

Vandaag was de laatste wedstrijd op het veld. Eigenlijk hadden we al klaar geweest maar we hadden een inhaal wedstrijd te goed vanwege het noodweer een paar weken terug.

Vandaag was er niks aan de hand betreffende de uitslag. We staan 2e of we nu winnen of verliezen we blijven 2e.
Dus dat is natuurlijk al een prestatie op zich. We zijn 2e geworden!!! Super goed gedaan.
De E1 heeft er sinds kort een meisje bij Florine. Vandaag was Florine haar debuut. Voor het eerst had onze standaard E team een reserve en wilde gelijk iedereen reserve staan.
We begonnen de wedstrijd met het standaard viertal en stond Florine de eerste 10 minuten reserve. Nu kon ik tussen het coachen door,  Florine wat regels en tips geven.
Na 10 minuten stond het 0-0 en hebben jullie heel goed verdedigd. Maar ook Avanti wist goed te verdedigen en daardoor hadden we aan 2 kanten geen benutte kansen.
Na de eerste 10 minuten had Pip wat last van zijn been en wilde hij even reserve staan. Gelukkig was daar Brent die even kon invallen voor Pip. Verder ging Amber even reserve en kwam Florine erin.
Wat gingen deze 10 minuten snel en ook leek het voor Florine wel haar zoveelste wedstrijd. Wat ging het goed! In deze 10 minuten wisten we samen 4 doelpunten te bemachtigen.
Na de rust kwam ook Florine haar vader kijken en leek het me leuk om Florine er nog 10 minuten in te houden. Tijdens deze 10 minuten wisten zowel Avanti als wij kansen te benutten. En stond het 5-4 met nog 10 minuten te gaan!
De laatse 10 minuten hadden we wat moeite om geconcentreerd te blijven en lieten we Avanti met hun kansen om te schieten voorbij gaan. Gelukkig vielen hier niet veel doelpunten uit. Maar Avanti wist toch nog een laatste keer te scoren.
Wat wat het een leuke wedstrijd om te zien en was uiteindelijk de 5-5 eindstand een mooie stand om te eindigen.
Super goed gespeeld afgelopen weken en gefeliciteerd met jullie 2e plaats.
Maandag aanstaande trainen we nog en woensdag is het voor ons als trainers even een dagje rust.
Met sportieve groet,
Marcel