Categorieën
Uncategorized

LYNX D1 – Tempo D4

Toen we vanochtend de gordijnen open schoven, zagen we dat de lucht grijs was. En tegen de tijd dat we op het veld arriveerden begonnen de eerste druppels al te vallen. Geen ideaal weer dus voor de wedstrijd tegen Tempo.

Onze uitwedstrijd in Alphen hadden we met ruime cijfers gewonnen, dus we wisten dat we een goede kans maakten om de twee punten op Sportpark Boswijk te houden. Helaas konden Jesse en Julia er vandaag niet bij zijn, maar we kregen gelukkig hulp van Jennifer, die haar competiedebuut in de D maakte. En dat ging supergoed!!

We begonnen niet zo goed aan de wedstrijd . De felheid ontbrak een beetje en het leek of de spelers van LYNX iets te makkelijk over de wedstrijd van vandaag dachten. Toch was er al meteen een groot krachtsverschil en na het eerste kwart stonden we 3-1 voor.

Gelukkig begon het toen beter bij ons te draaien en we wisten onze voorsprong snel te vergroten. Bij rust was het 7-2 en was eigenlijk al duidelijk dat we deze wedstrijd makkelijk zouden gaan winnen.

Dat onderstreepten we nog maar eens door een geweldig derde kwart. De score in dit gedeelte van de wedstrijd was liefst 7-0 en zo stond het 14-2 met nog een kwart van de wedstrijd voor de boeg.

Daarin speelden we zeker niet ons beste korfbal, maar de buit was uiteraard al lang en breed binnen. Met nog twee doelpunten voor ons en één voor Tempo werd het uiteindelijk 16-3. De doelpunten werden vandaag gescoord door Laura (6x), Brent (4x), Alisha (3x), Cherilyn, Toby en Jamila. Maar al wisten Alwin, Daphne en Jennifer dit keer niet te scoren, ook zij hebben weer keihard gewerkt en zeker een belangrijk aandeel in deze zege gehad.

Met nog één wedstrijd te gaan zijn we weer een plekje gestegen naar plaats 2. Volgende week spelen we de eerder afgelaste thuiswedstrijd tegen koploper Dubbel Zes. Die hebben we al een keer verslagen, maar we zullen behoorlijk ons best moeten doen om dat volgende week weer te doen.

Groetjes Arjen en Jan-Willem