Kangoeroe’s zijn niet bang voor beren

Deze training begonnen we met een gesprekje. Gelukkig was niemand bang geworden van de monsters van de vorige training, maar wat gaan we deze training doen? De kinderen wilden graag iets met “peren” doen… hè, peren? Patrick had het niet helemaal goed verstaan.. ze bedoelden natuurlijk “beren”. Ja en daar weten Jumper, Funny, Spurt en Scorro wel raad mee……

Spurt dacht dat we heel hard moesten rennen, tussendoor moesten we natuurlijk wel bukken bij de pionnetjes om onder de poten van de beer door te kruipen.

Jumper had een ander plannetje, namelijk springen over de boomstammen, want misschien kan de beer wel niet over de boomstammen springen.

Scorro dacht dat we misschien beter met de bal op de beren (korven) konden mikken om ze te verjagen. De kangoeroe’s wisten veel doelpunten te maken.

Gelukkig wist Funny ook nog een spelletje om de beren achter te laten. Funny bedacht dat de beren niet konden tellen en daarom gingen we een leuk spelletje doen met de dobbelstenen.

Na de training gingen we nog een verhaaltje lezen en mocht Carlos “Jaapie Aapie” meenemen naar huis. Volgende week trainen we in de Gymzaal van de PCA (Cicerostrook 5) en de week daarna gaan we naar de spelletjesochtend!

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=uDWhFgwNaXs” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: