Kangoeroe’s verslaan de monsters

Met een klein groepje Kangoeroe’s gingen we op Monsterjacht, de kinderen hadden op school Monsterfeest gehad. Het eerste monster was snel gevangen, die stond namelijk op het t-shirt van Camiel. Nu de rest nog!

Er zaten er een paar in de wilde rivier, maar samen met Jumper konden we gelukkig veilig over de rivier springen en samen met Scorro konden we de Monsters op de bowlingbaan omkegelen.

Met Funny hebben we het tellen goed geoefend, zodat we weten hoeveel monsters we al verslagen hebben en met Jumper gingen we heel hard rennen, zodat de monsters ons niet te pakken kregen.

Kortom, het was weer een hele leuke Kangoeroetraining en we zijn allemaal weer veilig naar huis gegaan… met een beetje anti-monsterspray van de moeder van Lex, voor de zekerheid natuurlijk, want monsters zijn natuurlijk helemaal nep!

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=AkW3BB4LNoo” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: