Mijn Lynx

Via de bond verplicht een administratiepakket (Sportlink), daarnaast hadden we een administratiepakket (Antilopen) dat we intern gebruikten. Gezien onze vereniging aan het groeien is wordt het steeds intensiever om beide systemen bij te houden. Wij hebben daarom besloten om gedurende het seizoen over te stappen naar “Sportlink”.

Hierbij horen een aantal voordelen, behalve minder administratie krijgen we zo namelijk ook direct toegang tot gegevens over de competitie. Deze zullen echter nog wel op een mooie manier ingepast moeten worden. Mocht u bekend zijn met PHP zouden wij u willen vragen om hier aan mee te werken.

Onder “mijn Lynx” kunt u de eerste resultaten hiervan al zien. U dient hiervoor echter wel in te loggen in “sportlink”.

Omdat niet iedereen de gegevens direct paraat zal hebben (of ze misschien nooit ontvangen heeft), heb ik per mail een lijst met alle gebruikersnamen toegevoegd. U kunt uw gebruikersnaam in combinatie met e-mailadres (zoals bekend bij lynx) gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

#update: ondanks dat de helpdesk aangaf dat het niet kon, heb ik de mogelijkheid gevonden om iedereen zijn eigen wachtwoord toe te sturen op zijn “bekende” e-mail adres.

Mogelijkheden “mijn Lynx”:

Op mijn Lynx kunt u uw persoonlijke competitieprogramma inzien, uw gegevens zoals deze bij ons bekend zijn en KNKV-diploma’s die u behaald heeft. Op termijn moet het ook mogelijk zijn om uw gegevens online aan te passen en op deze manier wijzigingen door te geven aan de vereniging.

Hierin, en in andere onderdelen van de website, zal wat tijd gaan zitten. Alle hulp op gebied van PHP is dan ook zeer welkom. Ook vragen wij uw geduld tot alles goed uitgerold is.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: