KVS F1 – LYNX F1

Vandaag speelde Lynx F1 een uitwedstrijd tegen KVS F1 op ons eigen veld aan de Laan van Kans in Ypenburg. Voor de kinderen een licht tot verwarring aanzettende actie, maar ook de volwassenen kwamen er niet altijd uit.

KVS mocht dus als eerste de bal uitnemen en KVS mocht kiezen waar ze aanvallen, KVS mocht beginnen met de strafworpen en KVS moest de scheidsrechter aanwijzen in SportlinkApp.

De onduidelijkheid zorgde echter niet voor een mindere wedstrijd. Onze eerste wedstrijd speelden we tegen KVS een thuiswedstrijd, gek genoeg op hetzelfde veld, en deze verloren we met drie of vier doelpunten verschil, met een beetje hulp van Jasper. Ondanks dat KVS veel sterker was, was het toch een leuke wedstrijd.

Ook vandaag was KVS veel sterker dan Lynx. Al snel pakte KVS dan ook de leiding en na 10 minuten stond het 14-0. Toch kon Lynx langzaam steeds meer controle over de wedstrijd pakken door steeds beter te gaan verdedigen en goed op hun tegenstander te letten.

In de derde periode kreeg Lynx F1 het zelfs voor elkaar om slechts 4 doelpunten tegen te krijgen en een doelpunt te maken! Heel goed gewerkt deze wedstrijd en wat we vandaag geleerd hebben nemen we mee in de hele moeilijke wedstrijden tegen Achilles F1.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: