Categorieën
Uncategorized

Kleuters genieten van het zonnetje

In tegenstelling tot vorige week was het deze week echt heerlijk weer. Het zonnetje scheen en het was heerlijk warm. Ideaal weer voor een Kangoeroe Klup. We waren vandaag dan ook met extra veel kinderen. Met wel tien kinderen hebben we dan ook hele leuke spelletjes gedaan!

Zo begonnen we met allemaal mikspelletjes van Scoro, we konden mikken op de bowlingpinnen, ringen gooien en een softbal van een paal mikken. De kinderen hebben allemaal heel erg goed hun best gedaan om dingen te raken.

Daarna gingen we in de trein naar een renspelletje van Spurt. We renden eerst van de blauwe lijn naar de witte lijn, we deden wie het eerste de trainer een high-five kon geven. Daarna gingen we tussen de lijnen huppelen en tussen de lijnen hoppen als een Kangoeroe.

Natuurlijk gingen we ook nog even flink springen met Jumper. Eerst gingen we van hoepel naar hoepel en daarna sprongen we van een verhoging naar beneden. In de vrije speeltijd hebben de kinderen zelf ook nog de pionnen neergezet om over de stokken te kunnen springen.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=LIiilTqmsQc” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

Samen met Funny gingen we op de blokken lopen en natuurlijk ook nog even oefenen met het overgooien van de bal.

Hopelijk hebben we volgende week ook weer zo’n mooi weer om te korfballen. Tot volgende week!