Kangoeroes gaan er tegenaan

De kangoeroes van Lynx hadden er deze week weer heel erg veel zin in. We begonnen met een spelletje van Jumper, want dat vonden de kinderen vorige week heel erg leuk (maar hadden we een keertje overgeslagen). Daarna gingen we langzaam langs alle favoriete spelletjes van de kangoeroes Funny, Scoro en Spurt.

De kinderen hebben heel veel leuke spelletjes gedaan met de kangoeroe’s en natuurlijk hebben we nog een paar leuke foto’s en zelfs een video om erop terug te kijken.

Volgende week krijgen de kinderen* hun nieuwe Kangoeroe shirts (*alleen de kinderen die al lid zijn, de andere kinderen ontvangen die per post nadat ze lid zijn geworden).

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=IQ466zClDRU” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: