Avanti E5 – Lynx E1

Vandaag mochten we weer uit en ditmaal tegen Avanti E5. Zoals bij de meeste uitwedstrijden hebben we geen reserves en moeten onze toppers alle 4 een hele wedstrijd spelen. We hadden erg mooi weer.

Toen de wedstrijd begon werd al snel duidelijk dat er met dit team niet te spotten viel want ze scoorde al na 10 seconde het eerste doelpunt. Hierdoor waren we een beetje van slag en lieten we ons hoofd een beetje zakken. Zo stonden we al heel snel met een flink doelpunten saldo achter.

Na de eerste 10 minuten even een snelle peptalk en gingen we er weer tegen aan. De Peptalk heeft geholpen want Avanti kwam nog maar moeilijk door onze verdediging heen. In de grote pauze viel het op dat we het weer niet heel fijn vonden en omdat onze kids zich 100% gaven, zagen we dat ze heel erg moe waren en last hadden van de warmte.

Maar ze hebben niet opgegeven. Jennifer heeft vandaag super hard gewerkt maar helaas wilden er geen doelpunten in. Maar de andere 3 hebben door super goed teamwork van alle 4 allemaal weten te scoren. Wat vond ik dat jullie goed je best hebben gedaan en dat jullie ondanks de zware tegenstander super goed hebben samen gewerkt.

Maandag gaan we even trainen op wat puntjes die de volgende wedstrijd makkelijker moeten maken. Maar al met al duimpje omhoog voor jullie!

Met sportieve groet Marcel


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: