Zonovergoten wedstrijd van Lynx F1

Onze laatste competitiewedstrijd stond vandaag op het programma. We mochten speelden tegen Sperwers F2 uit Rotterdam. We hadden aan het begin van het veldseizoen al een keer tegen Sperwers gespeeld, toen regende het en waren we erg sociaal door de beste spelers niet te laten scoren. 

Vandaag was het in tegenstelling 30 graden, moesten we extra pauze nemen om te drinken en aten we lekker fris fruit in de rust. Daarnaast hadden de kinderen van Sperwers al erg veel geleerd over korfbal. We mochten dus allemaal de hele wedstrijd blijven scoren van Jody, die vandaag de coach was van Lynx F1.

Ondanks het zeer warme weer en dat Lynx duidelijk sterker was dan Sperwers werd het toch een leuke wedstrijd, waarbij ook Sperwers tot aanvallen kwam en zelfs vier doelpunten wist te maken.

De einduitslag van 12-4 (2-1 strafworpen) en we hebben allemaal heerlijk genoten van zowel het spel als het weer. Daarnaast hebben we (nogal onverwacht) ook nog een leuke tweede plaats gehaald in de competitie!

De volgende wedstrijden zijn op maandag 5 juni (tweede pinksterdag) bij het Rottetoernooi in Bleiswijk. Komende maandag gaan we nog een keer lekker trainen (tenzij je A4D loopt).

%d bloggers liken dit: