Categorieën
Uncategorized

Schoolkorfbal

Komende woensdag is het weer zo ver! Het schoolkorfbal komt er weer aan. Vandaag publiceren we de teamindelingen en natuurlijk het programmaboekje. Op woensdag krijg je het programmaboekje van ons ook uitgeprint.

programmaboekje Lynx Schoolkorfbal

Teamindelingen

Het weer

6-6: Het weerbericht voorspeld heerlijk korfbalweer, maar wel met flink wat wind. Gelukkig komt deze wind uit het westen. Laat daar nu toevallig een grote geluidswal staan die ons veld tegen deze wind kan beschermen.

Natuurlijk denken ook wij aan de veiligheid, als de palen dreigen om te vallen of er onweer komt … maar gelukkig is dat NIET voorspeld!

7-6: Het laatste bericht is dat het om 12 uur stopt met regenen en dat dan ook de wind iets minder krachtig wordt (van kracht 6 naar kracht 5).