Categorieën
Uncategorized

Ondanks verlies toch gewonnen

Met precies acht spelers begonnen we aan de wedstrijd vooraf gezegd goed samenspelen en de bal lang in de aanval houden dan kan de tegenstander niet scoren. Helaas is het een uitwedstrijd en kreeg TOP de bal uit dus de bal was nog niet in onze aanval geweest en moesten wel verdedigen en daarbij lukte het ook niet zo makkelijk de bal in onze aanval te krijgen. Dit brengt ons wel bij de eerste overwinning want de strijd was zo groot dat TOP niet de kans kreeg het mandje te vinden sterker nog wij kregen meer kansen in minder tijd en het bleef 0-0.
Nu werden de rollen omgedraaid en nu deed de aanval wat we hadden afgesproken zolang mogelijk de bal vasthouden en we wisten de coach van TOP enigszins te frustreren omdat het daar niet lukte ,vind ik ook een overwinning dat door een beetje pech zij een strafworp kregen en benutte en daarna nog een klungelige bal erin kregen nemen we voor lief.Zo sta je mentaal eigenlijk 2-0 voor.
De Tweede helft bleven we echt heel goed knokken en gaven alles wat we hadden helaas was er bij TOP een jongen die blijkbaar niet meer kon missen waardoor ze mentaal iets inliepen je zou kunnen zeggen ze maken mentaal gelijk maar bij ons waren ze toch niet uit het veld te slaan bleven knokken tot het gaatje en wisten verdiend toch ook twee keer te scoren dit was echt een teamprestatie waardoor we toch een overwinning op onszelf hebben gehaald.
wat doelpunten betreft is het 8-2 voor TOP geworden.Mentaal acht fantastische spelers van Lynx die boven zichzelf uitstaken en een gefrusteerde coach bij TOP en dat jongetje die niet wist hoe te missen in de tweede helft dan kom ik op een 9-1 overwinning ik ben echt trots op jullie