mr@toernooi

Vanavond mochten de recreanten weer aan de slag .

Dit keer een gezellige toernooitje bij Avanti in Pijnacker . We begonnen  de eerste wedstrijd tegen Achilles . Een leuke sportieve wedstrijd , wat aardig gelijk opging . Maar lynx wist de korf wat vaker te raken en wonnen de wedstrijd met 3-0 .

De tweede wedstrijd was pittiger dan verwacht  tegen De ijsselvogels  . ze waren gewoon sterker ,waar door we verloren met 5-1 .

Omdat er weinig tegenstanders zich hadden gemeld , speelde we 2 x tegen dezelfde tegenstanders . Dit keer speelde we gelijk tegen Achilles met 2-2  en verloren we de wedstrijd tegen De ijsselvogels met 8-0 .

Ondanks alles hebben we de avond nog niet zo slecht gespeeld  😉 En sloten de avond nog af met een hapje en een drankje . En kijken zeker uit naar de volgende toernooi , dat net zo voor de jeugd is op  het pinstertoernooi in Zoetermeer .


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: