Lynx D1 – Avanti D6

Vandaag de laatste thuiswedstrijd . Met een lekker zonnetje en precies 8 kinderen gingen we de wedstrijd beginnen . Helaas was Nick wat ziekjes , maar een grote kanjer die de hele wedstrijd heeft uitgespeeld.

We hadden al in de zaal eerder tegen Avanti gespeeld , dus wisten al een klein beetje wat we konden verwachten .  Algauw wist avanti de korf te vinden en nog geen 10 minuten gespeeld te hebben stonden we met 4-0 achter.

Maar door een mooie aangeef van Dilan , wist Anouk de eerste punt te scoren voor haar team . Mooie samenwerking Dames en Heren 😉 Maar ook avanti liet het erbij zitten en maakte de ene na de andere mooie goal.

Lynx heeft prachtige kansen en zelf een strafworp die lange twijfel genomen werd door Nick , maar helaas miste . Ook de tegenpartij kreeg een straf worp mee en wist de ze wel te benutten , waardoor we de eerste helft eindigde op 1-9.

Na lekker limonade  gedronken te hebben sloeg het bij lynx geheel om . Zo onderschepte tamara en alex de bal en verdedigde Toby en Jesse Zo goed dat het lastig voor avanti om te scoren . Daphne wist haar tegenstander ook te ontwijken en kreeg mooie kansen om te scoren . Lange tijd werden er ook geen punt gescoord bij beide teams .

Maar de laatste 10 minuten wist avanti de korf te vinden en stonden we met 1-10 achter . Maar gelukkig zag Dilan ook een kans en zo werd de eindstand 2-10 .

Dilan , Anouk ,Daphne , Tamara , Nick , Toby , Jesse en Alex . Jullie hebben vandaag jullie goede kans laten zien . We hebben dan de wedstrijd wel eens waar niet gewonnen , maar de prestatie die jullie vandaag hebben laten zien mogen jullie best wel trots op jullie zelf zijn . Ik ben dat zeker en ik denk Arjen ook wel .

Tot maandag bij de training !

christy

 

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: