Kleuters bewegen in warm zonnetje

Het was heerlijk warm deze laatste vakantietraining van de Kangoeroe Klup. Komende week gaan we weer naar school en we maken nu nog even lekker gebruik van de relaxte week.

Patrick was twee minuutjes later, maar gelukkig hadden we alles heel snel klaar gezet. Veel handen maken immers licht werk, dat hebben onze kleuters al heel erg goed door.

Toen alles helemaal klaar stond gingen we snel in een kring zitten en mochten we tellen met hoe veel kinderen we in de kring zaten. Gelukkig kunnen de kinderen van de Kangoeroe Klup al heel goed tellen, want we moesten het wel een paar keer doen!

Na het tellen mochten de kinderen allemaal kort even zeggen wat hun naam was, er waren namelijk weer een paar nieuwe kinderen bij de Kangoeroe Klup. Daarna mochten de kinderen vertellen welk spelletje ze gingen spelen.

De Kangoeroe’s wilden als eerste op de korven gaan mikken. Soms was dat nog best wel lastig, maar toch gingen er weer heel veel ballen door het mandje!

De Kangoeroe’s vlogen vervolgens als vogels over de evenwichtsbalk en telden als geen ander met de dobbelstenen. Verstoppertje met de pittenzakjes mocht op bijval rekenen, al is het soms nog best wel moeilijk om niet stiekem even te kijken waar het pittenzakje verstopt wordt….

Als laatst sprongen we nog over de hekjes, de groten mochten het al proberen met hun handen omhoog, maar de rest ging uiteraard als een Kangoeroe.

Ondanks dat we nog veel spelletjes over hadden was het toen alweer bijna tijd, dus mochten de kinderen nog even vrij spelen voordat er opgeruimd moest worden en de limonade aangebroken werd.

Volgende week om 9:30 uur weer een nieuwe Kangoeroe Klup, tot dan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: