Categorieën
Uncategorized

Kangoeroe training

Vanochtend was het effe afwachten of de kangoeroe ’s wel buiten konden trainen. Maar gelukkig rond half 10 waren alle regenbuitjes voorbij en konden we beginnen aan een leuke spelletjes ochtend .

Eerst verzamelde we op de bank en  begonnen eerst met “schipper mag ik over varen ”

De meeste kende dit spelletje gelukkig al en werd er op allerlei manieren gezocht om de andere op verschillende manieren naar de overkant te komen zonder getikt te worden .

Een mooie warming up zodat we daarna direct door konden naar de spelletjes die alvast klaarstonden .

Springen , klompen lopen , ballen in de korf mikken , maar ook pitzakjes door de hoepel te gooien en dobbelstenen omgooien  vonden de kinderen geweldig.

Tenslotte gingen we nog pittenzakjes onder de pionnen zoeken , waar we begonnen met 1 te verstoppen en eindigde met 3.

Na het verstoppen gingen we door naar het touw . Hier mochten de kinderen onder limbo muziek proberen om onder de touw te komen zonder de grond te raken . Sommige hadden wel een heel slimme manier bedacht. Dus maakte ik en Cherlyn het moeilijker door het touw langzaam meer naar beneden te houden .

Na de limbo gingen we over een slangentouw springen , waar jullie erg goed in waren. En eindigde de training met zakdoekje liggen .Na afloop kregen allen kinderen een glaasje limonade .

Arjen, Cherlyn en ik vonden het heel erg leuk en hopen jullie volgende week weer te zien. Gaan wij alvast nieuwe spelletjes bedenken 😉

Groetjes Christy