Categorieën
Uncategorized

Doelpuntenspektakel bij Lynx F1

Vandaag mochten we spelen bij DES. De vorige wedstrijd tegen DES was bij ons op Sportpark Boswijk, maar nu mochten we bij DES op bezoek op Sportpark Biesland.

Vorige wedstrijd werd het na een heel erg spannende wedstrijd 9-12 en zoveel doelpunten hadden wij nog nooit gemaakt! Heel goed gedaan dus.

Omdat DES nog meer doelpunten had gemaakt wisten wij zeker dat we twee dingen moesten doen: nog beter verdedigen en weer veel doelpunten maken. Dat kunnen we alleen bereiken door weer heel goed samen te werken en allemaal mee te doen.

Deze opdracht was zeker niet aan dovemansoren gericht en Lynx F1 ging er volledig voor. Er werd super verdedigd en hierdoor gingen er bij DES ballen over de lijn of hielden ze de bal heel lang vast.

Aanvallend ging het met het samenwerken ook heel erg goed. Alle kinderen deden mee, waardoor we altijd iemand hadden waar we naar toe konden gooien. Zo kwamen we snel bij de korf en konden we ook super goed mikken, vaak zonder dat er een tegenstander in de buurt is.

Aan het begin ging het toch nog even gelijk op, 1-1, 2-2 etc, maar daarna nam Lynx de leiding. Na de derde periode stond het maar liefst 11-18!

In de laatste periode kwam de vermoeidheid een beetje opzetten, maar we hielden stug vol. Na wat snelle aanwijzingen stond iedereen weer bij zijn eigen tegenstander te verdedigen en ging ook het aanvallen weer beter.

Uiteindelijk kwam hiermee de stand op 16-20. Een echte monsterscore!

We hebben het in de recente geschiedenis van Lynx nagezocht… In de zaal heeft Lynx F1 van vorig jaar 22 doelpunten gemaakt. Het zijn wel de meeste doelpunten op het veld ooit gemaakt door een team van Lynx. Gefeliciteerd!

Komende zondag zaterdag mogen we weer spelen tegen ONDO F4. Hopelijk maken we dan ook weer lekker veel doelpunten.