Pasen met de Kangoeroe Klup (met foto’s)

De Kangoeroe Klup begon deze zaterdag in een heerlijk zonnetje, kwam toen in de drup terecht en daarna ging het zonnetje weer heerlijk schijnen. Tussendoor hebben we weer heel veel mooie spelletjes gespeeld en natuurlijk weer veel lekkere paaseitjes gezocht!

We begonnen de training weer zoals altijd, gezellig in een kring. Alle kinderen waren er weer vlot bij en zo begonnen we al snel aan het springen en het scoren. De favoriete spelletjes van Jumper en Scoro.

Toen de druppels begonnen te vallen gingen we even naar binnen om in tweetallen, één met blinddoek en één om te helpen, paaseieren te zoeken. Dat was nog best wel lastig, want de paaseieren kun je met zo’n blinddoek om natuurlijk helemaal niet zien… oei!

Toen we weer naar buiten gingen mochten we daar met een blinddoek om voorzichtig langs een touw lopen. Funny vond dat best wel spannend en ging allemaal grapjes maken. Dat was niet zo handig van hem, want hij liep pardoes tegen een plantenbak aan.

Gelukkig deden Scoro, Spurt en Jumper wel voorzichtig, zodat zij het parcours netjes af konden leggen. Aan het einde kregen ze alle vier een lekker paaseitje.

Tussendoor gingen we een een tikspelletje doen, Spurt zijn lievelingsspelletje – lekker rennen! Ook Jumper vond het een leuk spelletje en hij ging heel veel springen tijdens het lintjesroof, waardoor zijn lintje wel heel moeilijk te pakken was.

Als laatste gingen we paaseitjes zoeken bij de pionnen. We begonnen met één paaseitje en het werden er steeds maar meer!

Na de training kregen we allemaal nog een lekker glaasje limonade en we mochten natuurlijk al onze paaseitjes opeten! Gelukkig had Funny snel bedacht dat we buikpijn zouden krijgen als we ze allemaal tegelijk op zouden eten, dus we hebben er stiekem een paar bewaard voor later… niet doorvertellen hè 😉


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: