Categorieën
Uncategorized

Lynx krijgt Korfbal League ambities

Na lang overleg tussen het bestuur en korfballers van omliggende verenigingen is besloten om een nieuw eerste te vormen. Omdat de ontstane nieuwe teams bij Lynx van hoog niveau zullen zijn is de vereniging met het KNKV overeengekomen dat beginnen in de 7de klasse niet realistisch is. De sterktecijfers van de spelers zijn bij elkaar opgeteld en de drie nieuwe seniorenteams bleken waardig voor de Korfbal League.

De KNKV heeft duidelijk te kennen gegeven dat het inplannen van Lynx in de Korfbal League het komende seizoen nog niet haalbaar is. Dit zou immers niet fair zijn ten opzichte van regio-genoot Avanti, welke vanavond zijn promotie-degradatiewedstrijd speelt tegen DSC uit Eindhoven. Lynx zal komend seizoen dus helaas zelf moeten bewijzen dat zij in de Korfbal League thuis horen door kampioen te worden in de hoofdklasse.

U zult begrijpen dat wij de namen van de spelers in verband met de lopende competitie nog niet prijs kunnen geven, op maandag 15 mei om 19:30 uur kunnen wij de selectieteams echter uitgebreid aan u voorstellen. Er zal dan ook tijd en ruimte zijn voor het vragen van handtekeningen en het maken van foto’s met deze grote korfbalsterren.