Lynx F1 – ONDO F4

Een wedstrijd tegen ONDO F4, we kennen het team nog uit de zaalcompetitie waar we uit verloren en thuis wonnen van dit team. Waarbij de thuiswedstrijd een heel erg spannende wedstrijd was.

Deze week leek het toch een stuk minder spannend te worden. Lynx stond al snel drie punten voor en de superspeler van ONDO mocht meespelen. De superspeler mocht ook al snel weer het veld uit en zo herhaalde zich dit nog een paar keer, totdat het op 6-4 kwam.

Met 6-4 kregen twee spelers een beetje ruzie met elkaar, waardoor het samenspelen een stuk minder ging en de kinderen ook niet meer voor elkaar gingen verdedigen. Snel kregen we dan ook twee doelpunten tegen.

Nadat Patrick de kinderen even streng aansprak werd er weer beter samengewerkt en ook weer beter verdedigd. Als snel viel er dan ook weer een doelpunt aan de kant van Lynx. Met 7-6 konden we echter nog geen feestje vieren, want vlak daarna is het ONDO wat nog een mooi doelpunt maakt en er voor zorgt dat de eindstand 7-7 wordt.

Conclusie: een wedstrijd met een zeer goed begin, waarbij we goed naar elkaar kijken en goed samenspelen. In de tweede helft zakt dit flink in en daardoor raken we onze voorsprong kwijt.

Volgende week gaan we weer proberen om goed met elkaar samen te spelen en elkaar vooral complimentjes te geven!

Maandag is er geen training, dus tot zaterdag!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: