Lynx F1 – DES F2

Het zonnetje kwam af en toe door en er werd stevig gekorfbald op Sportpark Boswijk. Zeer stevig zelfs, want Lynx F1 was goed op dreef.

Er werd goed over gespeeld, er werden lange aanvallen gespeeld en de bal werd heel erg vaak (en door verschillende kinderen) onderschept.

De gezichten stonden allemaal de goede kant op en we waren erg geconcentreerd met ons spel bezig. Zo vlogen aan de kant van Lynx de doelpunten je om de oren. Ook al schoten we ook nog heel veel ballen naast de korf, vaak hadden we daarna ook nog de bal.

Ook in de verdediging ging het erg goed en hielden we onze tegenstander goed in de gaten en stonden we er eigenlijk altijd goed en dicht bij als de ballen omhoog gegooid werden. Als er gemist werd door DES, was de bal eigenlijk altijd voor Lynx omdat jullie zo goed aan het opletten waren.

Het is dan ook heel erg zuur dat, terwijl we maar liefst 9 doelpunten maakten, er bij DES F2 nog meer doelpunten door het mandje gingen – 12 doelpunten werden er door de kinderen uit Delft gescoord!

Heel erg knap van DES en nog knapper dat jullie na de wedstrijd je tegenstander allemaal bedankten voor de leuke wedstrijd!

Op de tribune was het heel erg spannend en jullie gingen er helemaal voor vandaag. TOPPIE!

Maandag gaan we lekker “levend stratego” spelen. Een soort tikspel met teams waarbij je goed moet nadenken over wie je wel of niet moet tikken.

%d bloggers liken dit: