Categorieën
Uncategorized

Kangoeroe’s genieten van het zonnetje

Deze ochtend konden we genieten van een heerlijk zonnetje en het was ook weer een stuk warmer dan de afgelopen dagen. De kinderen konden dus trainen zonder jas en Patrick waagde het zelfs om in een t-shirt training te geven. Al die vrijheid om te bewegen zorgde er voor dat we het heerlijk naar ons zin hadden.

Na alle evenementen was de groene kar lekker opgeruimd en konden we goed zien welke spelletjes we allemaal hadden. Er stonden hierdoor weer een hoop spelletjes opgesteld en we konden er ook weer een hele boel spelen!

De nieuwe spellen die we deze week konden spelen waren bowlen, springen met een draai, gooien in de tsjoek en achteruit rennen. Natuurlijk speelden we ook veel spellen die we al vaker gespeeld hadden, zoals tikkertje, op de paal mikken, balanceren met een shuttle, over de evenwichtsbalk lopen en nog veel meer!

Na de training mochten we natuurlijk nog lekker vrij spelen en na  het opruimen hebben we de limonade lekker in een picnic-kring gedronken.

Volgende week hebben we weer een Kangoeroe Klup en dan gaan we weer heel veel leuke spellen spelen! Tot dan!