D1: Eerste helft gewonnen

Het was een mooie dag zonnig weer en ondanks de lange reis en vele afmeldingen was de stemming positief.
Zeker de eerste helft begonnen we voortvarend en wisten we 0-1te maken door onze gouden invaller Brent.het werd gelijk door wat verwarring in de verdediging maar tijdens het oplossen hiervan ging onze tweede erweer in aan de andere kant Dit keer wist Cherilyn het korfje te vinden.

De verdediging had het erg moeilijk er waren een aantal Dames is groen hesje die erg snel waren en wij hadden ook nog onze aanvoerder in groen hesje rondlopen het was echt knokken om de bal in bezit te houden maar onze aanval was koelbloedig en wisten er nog twee bij te maken door Cherilyn en Nick De ruststand was uiteindelijk 2-4 in ons voordeel.Na rust begonnen we iets minder oplettend en langzaam kwam thor langszij best jammer maar de laatste aanval kreeg weer goede kansen alleen wilde ze er dit keer niet in.

Eigenlijk hebben wij een overwinning behaald op onszelf het samenspel was goed verzorgt er zijn er toch die boven zichzelf uitstaken ,onze dank gaat uit naar Brent en Amber die bewezen heeft heel goed met de D mee te kunnen doen.Deze keer wil ik ook Daphne extra benoemen zij zat er vol op en maakte het haar tegenstanders behoorlijk moeilijk en helaas dat ene schot voor rust had er van mij best ingemogen dat zou een goede beloning voor haar geweest.

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: