Bob in onze sportkantine

De campagne ‘Bob in de sportkantine 2017’ is gestart. En onze club doet mee! Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze leden én bezoekers veilig thuiskomen na een training of wedstrijd. In onze kantine besteden wij hier aankomende maanden aandacht aan.

Spreek elkaar aan, maak Bob-afspraken en breng je sportvrienden veilig naar huis!

Eén van de andere onderdelen van deze campagne is het leuke filmpje, dat je misschien al gezien hebt. Ook kan je vanaf 1 mei 2017 door samen met al onze leden deel te nemen aan de Bob-quiz een Limo voor de Bob winnen!

De Bob-quiz test jouw kennis over alcohol en verkeer. Per drie weken kan jij meedoen. Na deze drie weken wordt een Limo verloot. En de vereniging die hiermee de meeste punten scoort mag bij een verenigingsfeest de limo voor de Bob inzetten. Zo wil iedereen wel de Bob zijn!

Je speelt de quiz op hoegoedkenjijbob.nl en op facebook.com/BobSportZH/ . Als je hebt meegedaan, zie je direct hoeveel punten jouw club al heeft verzameld. Via facebook blijf je wekelijks op de hoogte van de stand in de clubcompetitie en roep je clubgenoten eenvoudig op meer punten te verzamelen voor jullie club.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: