Verkiezing favoriete #clubscheids van 2017

Wie is jouw favoriete clubscheidsrechter, grensrechter of wedstrijdleider? Nomineer hem of haar!
Vrijwilligers en vooral clubscheidsrechters, grensrechters en wedstrijdleiders verdienen het om af-en-toe extra in het zonnetje gezet te worden. Scheidsrechters zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Jij kunt ze deze aandacht geven door jouw favoriete clubscheidsrechter, grensrechter of wedstrijdleider in Den Haag voor 17 april 2017 aan te melden! Alle sporten doen mee! Ga hiervoor naar: http://www.haagseclubscheidsrechter.nl/nomineren/nomineren

Prijsuitreiking
Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars! Een winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury en de andere winnaar wordt gekozen, na een stemronde, door de bezoekers van deze website. Nadat de genomineerde bekend zijn gemaakt kunnen jullie stemmen op de favoriet! De clubscheidsrechter met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Op zaterdag 20 mei wordt bij Ceasar- Fitness & Spa resort bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van favoriete clubscheidsrechter van Den Haag toegekend krijgt.

Nomineer nu jouw favoriete clubscheidsrechter op http://www.haagseclubscheidsrechter.nl/nomineren/nomineren
Nomineren kan tot 17 april! Houd onze facebook in de gaten voor de genomineerde waarop je kan stemmen J.

Met vriendelijke groet,

Lionne Duran
projectmedewerkster verkiezing favoriete clubscheidsrechter

%d bloggers liken dit: