Categorieën
Uncategorized

Maak jouw korfbaldromen waar!

Vorige week kondigden we de co-creatie van het Strategisch Plan 2018+ al aan en daarop ontvingen we veel positieve reacties. Een goed teken vinden wij en een bevestiging van het feit dat we samen meer kunnen realiseren dan alleen.

Tijdens de strategieontwikkeling 2018+ heeft het bestuur van het Korfbalverbond al wat contouren geschetst en is een aantal uitgangspunten gekozen waarin de korfballer centraal staat.

Vanuit de missie om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan korfbal en (inter)nationaal te excelleren, wil het bestuur haar Strategisch Plan 2018+ vormgeven via de kernbegrippen:

  • Genieten & Inspireren;
  • Uitblinken & Innoveren;
  • Verenigen & Verbinden.

Hoe denkt de korfballer (speler, trainer, coach, scheidsrechter, fan, bestuurder, vrijwillig kader etc) zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan korfbal? Hoe gaan we nog meer Genieten? Hoe Inspireren we anderen voor korfbal? Hoe laten we ieder op zijn niveau Uitblinken? Welke Innovaties zorgen voor verbetering van het korfbalspel? Verenigen, hoe doen we dat? Hoe leggen we de juiste Verbindingen met stakeholders? Deze belangrijke vragen liggen nu voor in de co-creatie die het Korfbalverbond voor ogen heeft.

Vanaf 3 april tot en met 16 april aanstaande kun je via KNKV.nl een inhoudelijke bijdrage leveren aan de gezamenlijke korfbaldroom! Iedere input hiervoor is welkom en wij roepen dan ook iedereen op om deel te nemen.

Deel jouw ideeën, geef je mening en creëer samen met ons de toekomst van korfbal. Reserveer nu vast tijd in je agenda om online je bijdrage te leveren. Het Korfbalverbond geeft iedereen 2 weken de tijd mee te doen en mee te denken.