Categorieën
Uncategorized

Laatste zaalwedstrijd D1

Ik kan het nu hebben over de wedstrijd of over de D1 zelf hoe is het ons vergaan dit seizoen.veel geluk hebben we niet gehad dit seizoen er waren wedstrijden die we met wat meer geluk hadden kunnen winnen of gelijkspelen wat dan weer niet gelukt is.

Het mooie is wel dat deze kanjers iedere wedstrijd opnieuw blijven knokken voor een goed resultaat en erin blijven geloven.Iedere speler of speelster heeft zijn of haar rol in het team ontdekt zo zijn er spelers die goed verdedigen en spelers die goed kunnen sturen en ook dienende spelers die een vak draaiende houden .

Allemaal zij we gegroeid en hebben onze goede en slechte kanten kunnen ontdekken.Voor de komende periode op het veld gaan we leren hoe wij van de goede kanten van een ieder kunnen profiteren door hier goed gebruik van te maken,we hebben allemaal een rol in het team en kunnen eigenlijk niemand missen.Ik en Christy hopen iedereen op het veld weer te zien om het seizoen goed en positief af te sluiten er zit nog een hoop in dit team en in jullie en wij willen jullie graag laten zien wat dat allemaal is tot op het veld.

Arjen